Menu Sluiten

Een tas is een tas? Vergeet dat maar. Wij vrouwen koesteren namelijk de accessoires die fashionable aan de arm bungelen. En dan hoeft het echt niet altijd een onbetaalbare designer IT-bag te zijn. Chabo Bags biedt namelijk voldoende hebberig makende alternatieven! De collectie bestaat uit unieke, betaalbare tassen, gemaakt van stoer leer of cowskin, inclusief handige details en fashionable eyecatchers.

Chabo staat voor beste vriend. Neem je Chabo overal mee naartoe!Eigenaresse Vera Dekens richtte het tassenlabel Chabo Bags op in 2010. De uitdaging was ontstaan om een tassenlijn neer te zetten met stoere, stijlvolle en originele tassen waar je als vrouw gelukkig van wordt. Oftewel: basic tassen zonder al te veel poespas maar waar je wel altijd op kunt rekenen.

De naam was snel gekozen, Chabo staat namelijk letterlijk voor “vriend” en dat is je favoriete tas toch eigenlijk ook wel? Sla de diamanten dus maar over. Voortaan is de Chabo tas a girls “best friend”.

BAG2BAG is een nieuw, fris en hip Nederlands label damestassen. Stoere, mooie, praktische tassen, wallets en accessoires gemaakt van een hoge kwaliteit leer in een eigentijds design. BAG2BAG is ook puur Dutch Design. Kenmerkend door een mooie en stoere kwaliteit leer of suède is iedere tas uniek in zijn soort.

De tijdloze ontwerpen zorgen voor jaren lang functioneel gebruiksgenot. Twee maal per jaar brengt BAG2BAG een nieuwe eigentijdse collectie uit. Exclusiviteit is mogelijk door de gehele collectie zelf te ontwerpen. Inspiratie en ideeën zijn er bij in overvloed.

BAG2BAG tassen zijn altijd modieus en toch ook duurzaam. Perfect voor de moderne vrouw, no nonsence, en die exact weet wat ze hebben wil. Onze tassen, wallets en accessoires zijn te vinden bij ruim 220 winkels in Nederland.